Botox

Weg met die boze blik!
Botox verzacht expressierimpels en ontspant het gelaat.

Botox behandelingen bij Gooische Rimpels

Botox is een tijdelijk, veilig middel om rimpels te bestrijden. De behandeling met botox helpt spieren ontspannen die een rol spelen bij het ontstaan van dynamische rimpels. Zo kunnen vermoeide of boze gelaatstrekken worden verzacht met als resultaat; een ontspannen en zachte uitstraling!

Botox werkt preventief tegen het (verder) ontwikkelen van expressierimpels!

Botox is het vooral geschikt voor het bestrijden van expressierimpels. Denk hierbij aan rimpels die het gevolg zijn van fronsen, verbaasd kijken en lachen. Verdere toepassingen zijn bijvoorbeeld het verminderen van zichtbaar tandvlees bij lachen, migraine en het verkleinen van te forse kaakspieren. Door oksels te behandelen met botox wordt de zweetproductie ongeveer 9 maanden uitgeschakeld.

Behandelingen met botox

 

Kraaienpootjes of lachrimpels (botox)

Lachen is gezond, maar bij veelvuldig lachen vormen zich kraaienpootjes naast de ogen. Het is mogelijk om met botox kraaienpootjes te verzachten of zelfs helemaal laten verdwijnen. botox wordt rechtstreeks in de spier gespoten en het effect is al na een paar dagen zichtbaar. Meestal houd het effect vier tot vijf maanden aan. Bij het herhalen van de behandeling blijft botox meestal langer effectief.

Voorhoofdrimpels (botox)

Vroeg of laat is iedereen aan de beurt: voorhoofdsrimpels. Gedurende ons leven lachen, fronsen, en kijken we verbaasd. Al die samentrekkingen zorgen ervoor dat voorhoofdsrimpels verschijnen. Als u toch wat wilt doen aan voorhoofdsrimpels, dan kunt u een behandeling met botox overwegen. Het is mogelijk om met botox voorhoofdsrimpels te verzachten of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Overweegt u een botox behandeling, vraag dan een vrijblijvend consult aan.

Fronsrimpels (botox)

Fronsrimpels: we zijn er niet blij mee. Bij de een is de fronsrimpel dieper dan bij de ander. Vaak is een erfelijke aanleg de oorzaak. Een fronsrimpel zorgt voor een boze uitstraling. Gelukkig kunnen we met een botox behandeling fronsrimpels verwijderen of verminderen. De ingreep is simpel en het resultaat langdurig.

WENKBRAUWLIFT (botox)

Een wenkbrauwlift met botox zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Hierdoor wordt de vermoeide uistraling veel minder en krijgt men weer een open en stralende blik.

botox tegen Overmatig transpireren

Een ander probleem, dat heel goed met botox opgelost kan worden is overmatig transpireren. Door het middel onderhuids in de oksels te spuiten wordt de zweetproductie zo'n zes maanden geremd.

botox tegen migraine

Heeft u last van migraine? Dan kan botox eventueel uitkomst bieden. Met behulp van botox dat wordt ingespoten in je nek, schouders, frons of voorhoofd is het mogelijk de spanning in dat gebied (en dus de kans op migraine) te verminderden.


Prijzen botox behandelingen

Botox wordt per regio berekend.

Regio Tarief *
1/2 regio * € 95,-
1 regio € 165,-
2 regio's € 295,-
3 regio's € 395,-
Abonnement 5 x 1 regio € 750,-
Abonnement 3 x 3 regio's € 975,-
Oksels anti-transpiratie € 550,-
 

* wenkbrauwlift, mondhoeken, kin, gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen), bunny lines (rimpeltjes op neus)

Uitleg regio's: kraaienpootjes beide zijden (1 regio), fronsrimpel(s) tussen ogen: (1 regio), voorhoofd (1 regio), hals: afhankelijk van grootte gebied 1-2 regio's


Veel gestelde vragen

Hoe snel werkt botox?

Het effect van de botoxbehandeling is snel maar niet direct zichtbaar. Binnen 2 tot 6 dagen wordt uw huid al gladder. Na 2 weken is het effect op de spier maximaal.

Hoe lang werkt botox?

Het resultaat van een botoxbehandeling houdt, afhankelijk van de soort rimpel maar ook de huid, leeftijd en leefwijze, ongeveer 3 tot 5 maanden aan. Daarna breekt het lichaam de botox zelf weer af.

Meer weten?

Lees hier meer informatie over botox


Botox voor- en nafoto's

Botox behandeling

Botox behandeling voor

Botox behandeling na

 

logo footer Gooische Rimpels

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28