Ervaringen botox en fillerbehandelingen

Overweeg je een botox of fillerbehandeling?
Lees hieronder de ervaringen van onze tevreden cliënten.

Ervaringen van cliënten van Gooische Rimpels

 

Onlangs heb ik op aanraden van Lidy voor de rosacea en rode pukkeltjes op mijn wangen de Omnilux Revive-kuur gedaan. Het resultaat is fantastisch! Weg rode plekjes en onrustige huid. Ik had al aardig wat crèmes, waaronder ook medicinale, gebruikt, maar het kwam steeds terug. Zelfs nu na een wijntje of wat pittiger eten blijft de huid er mooi uitzien, met slechts af en toe wat roodheid of een pukkeltje. Demi gaf zelfs voedingsadvies mee naar huis. Zo blij mee! Net als met de deskundigheid van Lidy en de gedrevenheid van Jolanda. Ik ben er altijd aan het goede adres! :)

 

Beste Lidy, beste Jolanda,

Nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

Ik wil jullie zo graag nog laten weten dat ik zo blij ben! Elke dag bekijk ik mezelf met een grote glimlach.
Ongelooflijk hoe mooi het is geworden en soms kan ik het nog steeds niet geloven.

Tot gauw weer en een fijne dag.

Groetjes M

 

Hallo Lidy en Jolanda,

Allereerst weer bedankt voor de warme ontvangst bij laatste afspraak. Verder mag weer eens gezegd worden dat ik er weer fantastisch uit zie, (als zeg ik het zelf) zoals altijd wanneer ik bij je geweest ben.
Alles weer mooi glad in mijn gezicht, zonder onnatuurlijk te zijn. En dan lippen en kin!! Prachtig !
Wederom kunstwerkje !!

Met vriendelijke groet, /With kind regards, /Mes salutations, / Mit freundlichen Grüβen,

Beste mevrouw Lidy, al heel lang twijfel ik over fillers...maar ik wil er niet als een mismaakt opgeblazen pop uit komen te zien. Het kan ook zijn dat u iets anders adviseert.. Echter ik dwaal af...ik wist niet hoe je nou een goede kliniek kon kiezen..die ook betaalbaar is (door ziekte ben ik nogal ingeteerd op mijn reserves namelijk). Recentelijk ontmoette ik iemand die er dus niet uitzag....en nou blijkt u die weg gestuurd te hebben! Voor mij een bevestiging dat u dat dus ook niet mooi en natuurlijk vind en niet altijd denkt meer is beter. Ik zou graag over circa 2 weken een keer een gesprek willen wat u adviseert en wat daar de kosten van zijn en eventuele hersteltijd ( bomt en blauw etc) graag hoor ik of ik een keer bij u mag langs komen. Met zeer vriendelijke groet, E.

Hallo lieve dames,
Wil toch nog even zeggen hoe enorm blij Ik ben met mijn nieuwe hoofd ;-). Wat een verschil maakt dat,stukken meer zelfvertrouwen, al zat Ik daar al niet om verlegen, haha mijn leven is er een stukje fijner en blijer van geworden! Thanks lidy en tot snel!
Liefs C

Goedemorgen lieve Lidy,
geniet je nog van jouw nieuwe kliniek? Vast en zeker! Ik wilde even laten horen dat ik gisteren zo'n mooi compliment kreeg (compliment dus eigenlijk ook aan jou) dat ik er zo mooi en jong uitzag !! Nogmaals dank en tot zsm!!
Liefs L

Dag lieve Lidy...
Wilde je even laten weten hoe goed ik heb geslapen vanacht en hoe fijn ik de behandeling bij je vond! Geweldig! !!! Heb mij zeer op mijn gemak gevoeld. En de gastvrijheid was geweldig!!!!! Bedankt voor alles en een fijne zonnige dag
Groetjes van J. zonder hamsterwangen!

 Beste Lidy,
Ik ben gister bij je geweest voor de restylane behandeling voor m'n donkere kringen en word net wakker en het is zoooo mooi... Word er echt emotioneel van zit er al zo lang mee en ben zooo blij dat u me gister zo goed heeft geholpen met een geweldig resultaat weet niet wat ik mee maak haha kan het bijna niet geloven! Dank je wel! Fijne dag
Groetjes A. 

Vanmiddag ben ik bij jou geweest voor mijn lippen: ze zijn echt heel erg mooi. Het is echt geweldig hoe jij werkt: vakkundig, aardig en inlevend. Daar kan de Bergmann kliniek nog iets van leren. En dat zeg ik uit ervaring. Wat jij hebt bereikt met mijn lippen was niet mogelijk volgens de Bergmann kliniek. Alle lof, complimenten en heel veel dank!
E.

Beste Lidy,
Ben heel! blij met het resultaat. Fronsrimpel is verdwenen!
Klein beetje last gehad van linkerooghoek en langs neus, gedurende de eerste week. Rare gevoel zakte langzaam af. Krijg veel te horen dat mijn haar zo goed zit :)! Heb het voor de omgeving gedaan, maar merk dat ik er zelf het meest blij mee ben.
groetjes,
P.

Geen vraag, maar een compliment. Een paar weken geleden ben ik bij je geweest voor een filler voor de lipplooien.  Het resultaat is fantastisch! Dank, ook voor de geweldige service. Super.
A.

Hoi Lidy,
We zijn nu twee weken verder en ik vind het resultaat geweldig! Heb nog wel een kleine week last gehad van blauwe plekjes naast mijn mond maar inmiddels is alles weer in 'normale' staat. Reacties om me heen zijn ook erg leuk. Ik vond het super spannend om te doen. Helemaal omdat ik zo veel mis heb zien gaan. De resultaten die ik nu in mijn gezicht zie zijn subtiel en erg mooi! Ik weet ook zeker dat ik weer bij je terug ga komen! 
Groetjes van A. (LINDA actie winnares) 

Hallo Lidy,
Opnieuw weer helemaal blij.  Alles alweer heel erg mooi, botox begint ook al goed te werken. Met de mond ben ik heeeeel erg blij. Ziet er heel mooi uit.
Wel beetje pijn in de lippen gehad en nog een beetje, maar dat weegt niet op tegen het mooie. En… wie mooi wil zijn moet pijn lijden.J
Hartstikke bedankt weer!

Groeten,
A.

Beste Lidy,

Wil je toch nog even laten weten hoe anders het lijkt en voelt!
Geweldig, was vergeten dat ik er zo uit heb gezien.

Groeten,
A.


Hallo Liddy,

Ik wil je laten weten dat ik enorm blij ben met het resultaat van de ingreep.
Vrouw, je wilt niet weten hoe goed dat voelt! Nogmaals dank.

C.

 

Hallo Lidy,

Even een berichtje om te laten weten hoe het gaat. Nou je wordt (bedankt) want ik moet er constant naar kijken. Het is zo een verbetering, ik kan wel huilen van geluk. Ik ben er onwijs blij mee, met mijn eigen gezicht haha.
Groetjes,

L.

 

Al geruime tijd wilde ik m'n kaaklijn strakker hebben. Dit soort behandelingen is tegenwoordig voor iedereen heel toegankelijk geworden. Na lang googlen kwam ik op de site van Gooische rimpels terecht. Hoe toepasselijk voor een Gooische vrouw ! Ik kon al heel snel terecht bij Lidy en haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Omdat ik een smal gezicht heb, adviseerde zij mij om niet alleen de kaaklijn op te vullen met Radiesse, maar ook m'n wangen, zodat het één geheel werd. Aanvankelijk zag ik daar wel tegen op, maar zoals gezegd werkte haar enthousiasme aanstekelijk. Een paar dagen later was het zover. Ik zag er als een berg tegenop, maar eerlijk is eerlijk de hele behandeling viel 100% mee. Het deed absoluut geen pijn. Het resultaat was uiteindelijk heel mooi. De vermoeidheid in m'n gezicht was als sneeuw voor de zon verdwenen.
Mijn advies is wel, om hier tijd voor uit te trekken. Als je een feestje hebt, plan deze behandeling dan minimaal twee weken van te voren, dan heb je het mooiste resultaat.
Heel veel succes als je deze behandeling doet !

Lieve groet,
K.

 

Hoi Lidy,

Ik had alleen maar een kleine blauwe streep over van de behandeling - die goed was weg te schminken. De zwelling is nu wel weg en ik ben hartstikke blij met het resultaat! Mijn vriend merkte ook dat het boven zijn verwachting was! Niemand heeft het gemerkt maar ik krijg ineens complimenten over mijn ogen, tanden en zelfs mijn oorbellen - dus, die mensen zien wel dat ik beter uitziet maar weet niet waarom - grappig! Ik zit nu weer lekker in mijn vel en daar gaat het om....ik wil je nog heeeeel hartelijk danken....

Met vriendelijke groeten,
K.

Dag Lidy,

Ben erg blij met mijn lippen, inderdaad erg subtiel. Weinig last gehad en niet opvallend rood ofzo geweest. Mijn elastiekje (van het feesthoedje) is ook heel mooi aan het gladtrekken. Alleen op mijn rechterkaak heb ik een lichte blauwe plek gehad en die zie je al bijna niet meer. Dus nogmaals superbedankt!

Tot ziens,

E.

Beste Lidy,

Het zal je vast niet verbazen dat ik je (mag ik je zeggen) nog even een e-mail stuur. Afgelopen zaterdag heb jij mij behandeld voor mijn fronsrimpels en lachrimpels. Vanaf vandaag zouden de eerste resultaten zichtbaar zijn, maar sinds gisteren krijg ik contininu complimenten van mensen die niet weten dat ik ben behandeld! Men vindt dat ik er uitgerust uit zie en ik voel me zelf ook minimaal vijf jaar jonger. Het is zo fijn om in de spiegel te kijken en weer mijn oude gezicht terug te zien.

Grote dank hiervoor!

Hartelijke groet,
E.

Tevreden over een behandeling door Gooische Rimpels?

Laat het weten en schrijf een review op één van onderstaande websites:

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28