Fillers

Fillers zijn ideaal voor volumeherstel, opvullen van rimpels en verzachten van scherpe lijnen.

 

Restylane

Bij Gooische Rimpels werken we alleen met Restylane van Galderma, het nummer 1 merk wereldwijd waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Er zijn 7 types Restylane, voor elke indicatie een passend product.

Wat is Restylane?

Restylane is een productlijn van Galderma voor esthetische gezichtsbehandelingen. De behandelingen zijn ontwikkeld om effectief ongewenste rimpels te verminderen, de gezichtscontour te verbeteren, volume te creëren en de huid te verjongen. Restylane is een zachte gel op basis van gestabiliseerd hyaluronzuur die in de huid wordt geïnjecteerd en niet van dieren afkomstig is. De gel is niet schadelijk voor het huidweefsel en is bijna identiek aan het lichaamseigen hyaluronzuur. Het resultaat houdt lang aan, maar is niet permanent.

Hoe werkt Restylane?

Door hyaluronzuur in de huid in te brengen, geeft Restylane volume aan de huid en ziet de huid er jonger uit. Rimpels en lijnen vervagen direct, waardoor u een natuurlijke, zachtere uitstraling krijgt. Het resultaat van een Restylane-behandeling is direct zichtbaar. En omdat u voor de behandelingen niet onder het mes hoeft en er een zeer korte hersteltijd is, kunt u uw dagelijkse bezigheden vrijwel meteen weer hervatten.

Hoe lang houdt het resultaat van een Restylane-behandeling aan?

Een van de grote voordelen van Restylane is dat het effect lang aanhoudt, maar niet permanent is. Hoe lang het resultaat van een behandeling zichtbaar is, hangt af van verschillende factoren, zoals het huidtype, de levensstijl en de leeftijd. Na een eerste behandeling wordt aanbevolen de behandeling afhankelijk van de behandelde persoon en het soort behandeling na 6 tot 12 maanden te herhalen. Het resultaat van een behandeling van de lippen houdt ongeveer 6 maanden aan.

Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van Restylane?

Sinds de lancering van Restylane in 1996 zijn er meer dan 20 miljoen behandelingen uitgevoerd. Productgerelateerde reacties zijn zeldzaam. Door het injecteren ontstaan er soms wel reacties op de gezichtshuid, maar die verdwijnen meestal spontaan binnen een paar dagen na injectie in de huid of binnen een week na injectie in de lippen.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28