Fillers

Fillers zijn ideaal voor volumeherstel, opvullen van rimpels en verzachten van scherpe lijnen.

Fillers (fillerbehandelingen bij Gooische Rimpels)

Fillers hebben vele toepassingsmogelijkheden. Met fillers kan volume gecreëerd worden om contouren te verfraaien en rimpels op te vullen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van tijdelijke rimpelvullers, gebaseerd op lichaamseigen of natuurlijke stoffen (o.a. hyaluronzuur). Bij Gooische Rimpels werken we alleen met Restylane, het nummer 1 merk wereldwijd waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Er zijn 7 types Restylane, voor elke indicatie een passend product afhankelijk van het gewenste effect (herstellen, verbeteren of verfrissen).

 

Fillerbehandeling Full face

De laatste trend in fillers is dat er gebruik wordt gemaakt van grotere hoeveelheden materiaal om de gevolgen van zwaartekracht en vetverlies te compenseren. Door fillers wat hogerop bij jukbeenderen en wangen te injecteren worden de neus-lippenplooi en wangen gelift. Tevens worden de kin en kaaklijn behandeld, waardoor deze weer een jeugdigere en zachtere uitstraling krijgen. Dit wordt ook wel een “liquid facelift” genoemd en kan nog verder aangevuld worden met een botoxbehandeling en fractionele laserbehandeling om de huid te verbeteren. Het resultaat is vaak heel indrukwekkend.

fillers full face

Fillerbehandeling neus/lippenplooi

Door het zakken van de vetkussentjes in de wangen, ontstaat er een plooi die van de neusvleugels naar de mondhoeken loopt. Dit kan verbeterd worden door de wangen hun volume wat hogerop (jukbeenderen) terug te geven. Hierdoor wordt de plooi gelift. Vaak zal ook direct onder de neus-lippenplooi wat ondersteunend volume ingespoten worden, met name in het driehoekje direct naast de neusvleugels.

fillers neus lippenplooi

Fillerbehandeling wangen

Magere wangen kunnen opgevuld worden en dynamische rimpels kunnen met hyaluronzuur opgevuld of vastgezet worden.

fillers wangen

Fillerbehandeling jukbeenderen

Door de jukbeenderen wat volume (terug) te geven, krijgt het gezicht vaak een jongere en frisse uitstraling. Dit komt doordat het zwaartepunt in het gezicht weer  hoger komt te liggen. Het is wel van belang om hierin niet te overdrijven.

Fillerbehandeling lippen

Vollere lippen zijn aantrekkelijk. Naarmate we ouder worden, worden onze lippen minder vol, draaien wat naar binnen en er ontstaan verticale lijntjes tussen de bovenlip en de neus. De overgang tussen de huid en lip kan wat opgevuld worden met hyaluronzuur, waardoor de lipcontour fraai geaccentueerd wordt en fijne verticale lijntjes verminderen. Ook het lippenrood zelf kan extra volume krijgen.

fillers lippen

Fillerbehandeling mondhoeken

Van de mondhoeken naar beneden en uiteindelijk tot de onderkant van de kin, ontstaat vaak in de loop van de tijd volumeverlies. Hierdoor kunnen de mondhoeken wat gaan zakken en kan er soms een ontevreden uitstraling ontstaan. Het volumeverlies weer aanvullen geeft een directe verbetering.

Fillerbehandeling traangootjes

Sommige mensen hebben op de overgang van het onderooglid naar de wang een diepere rand. Dit geeft vaak een vermoeide blik. Met de injectie van wat hyaluronzuur in deze groef kan dit vrij eenvoudig voor langere tijd verholpen worden.

fillers traangootjes

Fillerbehandeling handen en decolletÉ

Handen en decolleté worden veel aan zonlicht en buitenlucht blootgesteld waardoor deze in de loop der tijd verouderen. Op het decolleté ontstaan rimpels en de huid van de handen wordt dunner en droger waardoor pezen en aderen zichtbaar worden.

fillers handen en decollete

Door een behandeling met Restylane Vital wordt de huidconditie intensief van binnenuit hersteld. Een droge, zonbelaste huid wordt prachtig glad en zacht, en behoudt langdurig een frisse uitstraling. Tijdens  een behandeling met Restylane Vital worden er oppervlakkig in de huid overal drupjes hyaluronzuur geїnjecteerd. Hierdoor wordt de vochtbalans van de huid enorm verbeterd en ook wordt de collageenproductie gestimuleerd. De huid wordt voller, steviger van structuur en rimpels en lijnen vervagen.

Prijzen per ml

Restylane * Tarief
0,5 ml € 300,-
1 ml € 420,-
2 ml € 690,-
3 ml € 950,-
4 ml € 1.200,-
5 ml € 1.400,-
6 ml € 1.600,-
Restylane Vital / Skinboosters Tarief
1 ml € 200,-
2 ml € 300,-

* Indicatie gemiddeld aantal benodigde ml

Gebied/regio Gemiddeld aantal ml
jukbeenderen 2 ml
rokerslijntjes 0,5 ml
neuslippenplooi 1 ml
lipvolume 0,5 - 1 ml
marionetlijnen 1 - 2 ml
traangootje 1 ml
slapen 1 - 2 ml

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28