Margareth, 42 jaar

"Door de behandelingen ben ik een mooiere ik geworden"

Margareth, 42 jaar

Margareth ziet er helaas behoorlijk getekend uit voor haar leeftijd. Door volumeverlies is haar gezicht vrij mager geworden en de huid is beschadigd door de zon waardoor er veel expressierimpels zijn ontstaan en het gezicht holle lijnen vertoond. Met behulp van botox en fillers hebben we haar weer een zachtere en frissere uitstraling gegeven. Een ware metamorfose!

 

Behandelingen

De behandelingen die uitgevoerd zijn:

  • Venus Viva (2x) om de zonbeschadigingen van de huid wat te herstellen en de huidstructuur te verbeteren.
  • Botox in de frons, kraaienpootjes en voorhoofd om de expressierimpels te bestrijden.
  • Restylane (hyaluronzuur filler) om de vermagering van het gezicht aan te pakken door de wangen weer wat volume te geven (2 ml per kant). De neuslippenlijn is opgevuld met 1 ml, en de lijntjes rond de mond en de lippen zelf zijn met 1,5 ml verzacht.

 

Botox in de frons, kraaienpootjes en voorhoofd om de expressierimpels te bestrijden.

Botox in de kraaienpootjes en fillers rondom de ogen

Restylane (hyaluronzuur filler) om de wangen weer wat volume te geven. De neuslippenlijn is opgevuld, de lijntjes rond de mond en de lippen zelf zijn verzacht.

 

Kosten van de behandeling

De kosten van een soortgelijke behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat gebruikt wordt. Bij Margareth is dat 6,5 ml Restylane en 3 zones botox. Indien uitgevoerd in 1 behandeling, bedragen de kosten € 2.000.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28