Botox & fillers in het Gooi (Hilversum)

Gooische Rimpels is gespecialiseerd in injectables zoals
botox* en fillers, in het Gooi (Hilversum, Bussum, Laren, Blaricum).

Ik wil meer informatie

Botox behandelingen bij Gooische Rimpels

Injectables (zoals botox en fillers) zijn tijdelijke, veilige middelen met veel toepassingsmogelijkheden. Zo kunnen vermoeide of boze gelaatstrekken worden verzacht en met wat volume kunnen rondingen worden gecreëerd met als resultaat; een zachte, frisse uitstraling! Belangrijk is daarbij om naar het gezicht als geheel te kijken en niet alleen naar bepaalde rimpels of plooien.

De behandelingen met botox werken preventief tegen het (verder) ontwikkelen van expressierimpels!

Botuline toxine (botox®) zorgt voor spierontspanning. Hierdoor is het vooral geschikt voor het bestrijden van expressierimpels. Denk hierbij aan rimpels die het gevolg zijn van fronsen, verbaasd kijken en lachen. Verdere toepassingen zijn bijvoorbeeld het verminderen van zichtbaar tandvlees bij lachen en het verkleinen van te forse kaakspieren. Door oksels te behandelen met botox® wordt de zweetproductie ongeveer 9 maanden uitgeschakeld.

botox voor- en nafoto's

botox

botox

botox


Behandelingen met botox

Kraaienpootjes of lachrimpels (botox)

Lachen is gezond, maar bij veelvuldig lachen vormen zich kraaienpootjes naast de ogen. Het is mogelijk om met botox kraaienpootjes te verzachten of zelfs helemaal laten verdwijnen. botox wordt rechtstreeks in de spier gespoten en het effect is al na een paar dagen zichtbaar. Meestal houd het effect vier tot vijf maanden aan. Bij het herhalen van de behandeling blijft botox meestal langer effectief.

Voorhoofdrimpels (botox)

Vroeg of laat is iedereen aan de beurt: voorhoofdsrimpels. Gedurende ons leven lachen, fronsen, en kijken we verbaasd. Al die samentrekkingen zorgen ervoor dat voorhoofdsrimpels verschijnen. Als u toch wat wilt doen aan voorhoofdsrimpels, dan kunt u een behandeling met botox overwegen. Het is mogelijk om met botox voorhoofdsrimpels te verzachten of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Overweegt u een botox behandeling, vraag dan een vrijblijvend consult aan.

Fronsrimpels (botox)

Fronsrimpels: we zijn er niet blij mee. Bij de een is de fronsrimpel dieper dan bij de ander. Vaak is een erfelijke aanleg de oorzaak. Een fronsrimpel zorgt voor een boze uitstraling. Gelukkig kunnen we met een botox behandeling fronsrimpels verwijderen of verminderen. De ingreep is simpel en het resultaat langdurig.

WENKBRAUWLIFT (botox)

Een wenkbrauwlift met botox zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Hierdoor wordt de vermoeide uistraling veel minder en krijgt men weer een open en stralende blik.

botox tegen Overmatig transpireren

Een ander probleem, dat heel goed met botox opgelost kan worden is overmatig transpireren. Door het middel onderhuids in de oksels te spuiten wordt de zweetproductie zo'n zes maanden geremd.

botox tegen migraine

Heeft u last van migraine? Dan kan botox eventueel uitkomst bieden. Met behulp van botox dat wordt ingespoten in je nek, schouders, frons of voorhoofd is het mogelijk de spanning in dat gebied (en dus de kans op migraine) te verminderden.


Prijzen botox behandelingen

botox wordt per regio berekend. De prijzen voor botox behandelingen vind u hier.


Algemene informatie over botox

Wat is botox?

Botuline toxine is een eiwit dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium botulinum. Botuline-toxine wordt als geneesmiddel gebruikt en heeft onder andere als effect dat de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren wordt geblokkeerd. Hierdoor neemt de werking van de spieren af of komt stil te liggen.

Wat doet botox?

Botuline toxine blokkeert dus de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Het effect houdt een aantal maanden aan waarna de mogelijkheid om de spiertjes aan te spannen weer langzaam toeneemt. Hierdoor is het vooral geschikt voor het bestrijden van expressierimpels. Denk hierbij aan rimpels die het gevolg zijn van fronsen, verbaasd kijken en lachen. Verdere toepassingen zijn bijvoorbeeld het verminderen van zichtbaar tandvlees bij lachen en het verkleinen van te forse kaakspieren. Door oksels te behandelen met botox wordt de zweetproductie ongeveer 9 maanden uitgeschakeld.

Zijn er bijwerkingen aan botox?

Botuline toxine is een buitengewoon veilig geneesmiddel. Omdat botuline toxine onder de geneesmiddelenwet valt, is er jarenlang onderzoek geweest naar effectiviteit, bijwerkingen, complicaties etc. voordat het op de markt is toegelaten. De doses die voor cosmetische toepassingen worden gebruikt zijn dermate gering dat er geen ernstige bijwerkingen kunnen optreden.

Is botox veilig?

botox® is een buitengewoon veilig geneesmiddel. Omdat botox® onder de geneesmiddelenwet valt, is er jarenlang onderzoek geweest naar effectiviteit, bijwerkingen, complicaties etc. voordat het op de markt is toegelaten. De doses die voor cosmetische toepassingen worden gebruikt zijn zo gering dat er geen ernstige bijwerkingen kunnen optreden.

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

botox en fillers zijn beide injectables (inspuitingen), maar ze werken zeer verschillend. Fillers vullen daadwerkelijk diepe rimpels op en botox zorgt ervoor dat de rimpels verdwijnen doordat de spieren worden aangepakt die de rimpels veroorzaken.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28