Omnilux

100% natuurlijke methode om de huid jonger te maken door middel van zuiver rood licht

Ik wil meer informatie

Omnilux

De Omnilux Medical: dit is het krachtigste apparaat op de markt voor huidverbetering door middel van lichttherapie (gebaseerd op LED's). Omnilux lichttherapie is niet invasief, niet ablatief en veilig voor alle huidtypes. Er is dus geen hersteltijd en geen risico op ongewenste neven effecten zoals korstvorming, schilfering en pigmentverschuiving.

 

De behandeling

Een behandelkuur bestaat uit 8x keer een behandeling van 20 minuten. De behandelingen zijn pijnloos en er is geen hersteltijd van de huid na de behandeling. Men ligt op een behandelstoel met de lamp dicht op het gelaat. De ogen worden beschermd door een bril. Het beste is om twee behandelingen in de week in te plannen, maar in ieder geval moet er 1 behandeling per week plaats vinden. Na een kuur wordt aangeraden om eens per drie maanden 1 of 2 behandeling(en) te ondergaan om het resultaat bij te houden.

Behandelmethoden

Er zijn twee lampen die op een verschillende golflengte werkzaam zijn. Het rode licht (633nm), genaamd Omnilux Revive, wordt geabsorbeerd door fibroblasten en zorgt o.a. voor verhoogde collageen en elastinesynthese. De bloedcirculatie in de huid wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden en de huid herstelt en kalmeert.
De andere lamp, de Omnilux plus (830nm), werkt in synergie met de Revive om optimale verjonging van de huid te bewerkstelligen door verhoogde tonus van de nieuwe collageen bundels. De huid wordt voller en strakker.

Deze lampen kunnen in combinatie volgens vastgestelde protocollen een aantal indicaties behandelen.

  • Huidverjonging:
    70% van de patiënten ervaart uitstekende behandelresultaten, met zachtere rimpels, een fijnere huidstructuur, een levendigere kleur en heldere glans.
  • Pigment reductie:
    Uitermate geschikt voor een zonbeschadigde huid om pigment- en ouderdomsvlekken te verminderen.
  • Rosacea en diffuse roodheid:
    De behandeling werkt ontstekingsremmend, vermindert de roodheid en geeft algemene huidverbetering.

Het resultaat

 

Speciale openingstijden

Naast onze reguliere openingstijden op de maandag, donderdag en vrijdag, is het mogelijk om Omnilux behandelingen in te plannen op  maandagavond, donderdagavond en zaterdag.

Maak nu een afspraak bij de arts voor een intake. Dan wordt in overleg bepaald welk behandelprotocol gevolgd moet worden.

Kosten van de behandeling

Een behandelkuur bestaat uit 8x keer een behandeling van 20 minuten. Het beste is om twee behandelingen in de week in te plannen, maar in ieder geval moet er 1 behandeling per week plaats vinden. Na een kuur wordt aangeraden om eens per drie maanden 1 of 2 behandeling(en) te ondergaan om het resultaat bij te houden.

 

Behandeling Tarief
Abonnement 10 behandelingen € 500,-
Losse behandeling € 60,-

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28