Huidverzorging en peelings

IMAGE Skincare

Huidverzorging & peelings (IMAGE Skincare)

Gooische Rimpels is een cosmetisch instituut dat zich richt op het verjongen en verbeteren van de huid. Gracieus verouderen met een natuurlijk fris resultaat is waar wij voor staan. Wij vinden het belangrijk dat u er net zo goed uitziet als dat u zich voelt.

Hoe wij dit doen?

Door middel van een goede samenwerking, hoogwaardige producten en de beste apparatuur op het gebied van huidverbetering. Zo bestaat ons team uit een cosmetisch arts Lidy Knigge, een huidtherapeute Demi Vollenbroek en een schoonheidsspecialiste Lucielle van Os.
Wij werken met de producten van IMAGE Skincare en gebruiken Restylane voor fillers en botox. De huidverbeterende apparatuur bestaat onder andere uit lasertherapie, lichttherapie, radiofrequentie en nog veel meer!

Waarom werken wij met IMAGE Skincare?

IMAGE Skincare is marktleider op het gebied van innovatieve huidverbetering. De klinisch bewezen professionele behandelingen in combinatie met de thuisproducten vormen de basis van het succes. IMAGE Skincare staat voor effectieve en langdurige huidverbetering. De behandelingen en de producten bevatten een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten. Zo kunnen wij onze behandelingen optimaliseren en kunt u thuis uw huid goed onderhouden.

Nieuwsgierig geworden wat ons team voor u kan betekenen?

Wij zijn zelf super enthousiast over de producten van IMAGE Skincare. Maak nu een afspraak voor een huidadvies voor een ideale combinatie van IMAGE Skincare producten specifiek afgestemd op jouw huid! Wij ontvangen u graag in ons instituut waar onze praktijkassistente Jolanda Zalmé u met open armen ontvangt. De koffie staat al klaar!

 

Online afspraak maken voor huidadvies

 

Peelings

 

 

Wij bieden verschillende peelings van IMAGE Skincare aan. De IMAGE Skincare peelings werken op je diepere levende huidlaag waardoor de celstructuur van je huid radicaal wordt verbeterd.

De peelingbehandelingen richten zich op diverse huidproblemen van acne en een vette huid tot fijne lijntjes, rosacea, gedehydrateerde huid en pigmentvlekken.

 

 

Het is belangrijk bij deze behandelingen om thuis al een speciaal “huiddieet” te volgen met de producten van IMAGE Skincare om de huid zo optimaal te verbeteren.

De peelings zijn door artsen ontwikkeld en kunnen de huid zelfs al na één peeling aanzienlijk verbeteren, maar worden het beste ingezet in kuurvorm voor optimaal resultaat!

Maak nu een afspraak voor een peeling bij onze IMAGE Skincare Professionals

 

Online afspraak maken voor een peeling

 

Prijzen

Behandeling Tarief
Peeling mild € 75,-
Peeling intensief € 100,- inclusief post treatment kit t.w.v. € 25

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28