Huidverzorging en peelings

IMAGE Skincare

Huidverzorging & peelings (IMAGE Skincare)

Na een lange zoektocht naar een goed en mooi passend merk huidverzorging voor bij ons in de kliniek, zijn wij terechtgekomen bij IMAGE Skincare. IMAGE Skincare is marktleider op het gebied van innovatieve huidverbetering. De klinisch bewezen professionele behandelingen in combinatie met de thuisproducten vormen de basis van het succes. IMAGE Skincare staat voor effectieve en langdurige huidverbetering. De behandelingen en de producten bevatten een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten.

Wij zijn zelf super enthousiast over de producten van IMAGE Skincare. IMAGE Skincare heeft een zeer uitgebreid assortiment producten met veel werkzame stoffen voor diverse huidproblemen. Kom gerust langs en we maken een passend advies op maat.

Maak nu een afspraak voor een huidadvies bij onze IMAGE Skincare Professional Lucielle van Os voor een ideale combinatie van IMAGE Skincare producten specifiek afgestemd op jouw huid!

 

Online afspraak maken voor huidadvies

 

Peelings

 

 

Wij bieden verschillende peelings van IMAGE Skincare aan. De IMAGE Skincare peelings werken op je diepere levende huidlaag waardoor de celstructuur van je huid radicaal wordt verbeterd.

De peelingbehandelingen richten zich op diverse huidproblemen van acne en een vette huid tot fijne lijntjes, rosacea, gedehydrateerde huid en pigmentvlekken.

 

 

Het is belangrijk bij deze behandelingen om thuis al een speciaal “huiddieet” te volgen met de producten van IMAGE Skincare om de huid zo optimaal te verbeteren.

De peelings zijn door artsen ontwikkeld en kunnen de huid zelfs al na één peeling aanzienlijk verbeteren, maar worden het beste ingezet in kuurvorm voor optimaal resultaat!

Maak nu een afspraak voor een peeling bij onze IMAGE Skincare Professionals

 

Online afspraak maken voor een peeling

 

Prijzen

Behandeling Tarief
Peeling mild € 75,-
Peeling intensief € 100,- inclusief post treatment kit t.w.v. € 25

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28