Profhilo / Stylage Hydro

Natuurlijke huidverbetering en een korte hersteltijd!

Ik wil meer informatie

Profhilo / Stylage Hydro

Profhilo / Stylage Hydro zijn beide revolutionaire injecteerbare producten voor huidverbetering die inmiddels al jaren op de markt zijn en vele prijzen hebben gewonnen.

Het product

Profhilo / Stylage Hydro geeft geen volume zoals Restylane doet, maar is enkel gericht op huidverbetering. Daardoor is het resultaat ontzettend natuurlijk, want er verandert niets aan de mimiek of aan de vormen en contouren van het gezicht. De huid wordt steviger en veerkrachtiger en heeft een gezondere glans.

De behandeling

De behandeling van het gezicht en de hals is vastgelegd in een protocol met vaste, veilige injectieplaatsen. De Profhilo / Stylage Hydro verspreidt zich binnen afzienbare tijd naar een cirkel van 2 cm om de injectieplaats. Met een vijftal prikjes (BAPS techniek) per wang is het gehele gezicht behandeld. Dit betekent dus geen hersteltijd! Na 4 weken vind een tweede behandeling plaats. Vervolgens wordt aangeraden om elke 6 maanden het resultaat te onderhouden met 1 losse behandeling.

Het resultaat

Door de behandeling wordt de huid in de weken na de behandeling steviger (aanmaak collageen type 1,3,4 en 7) en veerkrachtiger (aanmaak elastine). Perfect voor het gezicht, maar ook moeilijk te behandelen indicaties zoals decolleté, hals en bovenarmen kunnen nu zeer succesvol behandeld worden.

Voor wie is het geschikt?

  • Mensen met een zonbeschadigde huid waardoor er een tekort aan elastine is (zonelastose).
    Dit was altijd lastig te behandelen;
  • Mensen die geen botox of fillers willen;
  • Mensen vanaf 30-35 die huidveroudering en verslapping zoveel mogelijk willen voorkomen;
  • En uiteraard ook voor ieder ander die een huidverbetering wil zonder specifieke indicatie.

Kosten van de behandeling

Een behandeling met 2 ml Profhilo / Stylage Hydro, genoeg voor gezicht of hals kost € 300. De eerste behandeling moet na 4 weken herhaald worden.

Behandeling Tarief
Profhilo / Stylage Hydro (2 ml) € 300,-

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28