Sculptra/ Lanluma

De bio-activatoren voor maximale eigen collageenproductie

De bio-activatoren voor maximale eigen collageenproductie

Sculptra / Lanluma (poly-L-melkzuur) activeert het vermogen van het lichaam om eigen collageen te produceren, waardoor de structuur van de huid wordt hersteld en haar natuurlijke stevigheid vernieuwd wordt. De huid wordt dikker, heeft meer glans, pigmentatie en roodheid verminderen en poriën worden kleiner. Sculptra / Lanluma herstelt ook het volumeverlies dat in de loop van de jaren bij het ouder worden optreedt.

Een behandeling met Sculptra / Lanluma:

  • lift het gezicht
  • herstelt volumeverlies
  • verstrakt de kaaklijn en
  • geeft een algehele verbetering van de huid.

Het nieuwe collageen wordt in de maanden na de behandelingen geleidelijk door het lichaam aangemaakt, terwijl de Scupltra / Lanluma zelf wordt afgebroken. Dit zorgt voor een hele natuurlijke opbouw van het resultaat. De mimiek van het gezicht blijft volledig intact. Het volume dat ontstaat is dus niet ten gevolge van het materiaal (zoals bij een Hyaluronzuur filler), maar het volume is puur eigen collageen!

De behandeling

Volgens het individuele behandelplan worden 1 tot 2 flacons Sculptra / Lanluma opgelost in 9 / 18 ml steriel water en verdovingsvloeistof en vervolgens onder en in de diepe huidlaag geïnjecteerd. Door het geïnjecteerde volume wordt direct een verbetering van rimpels en volume gerealiseerd. Dit is echter van tijdelijke aard. In de dagen na de behandeling wordt de vloeistof weer door het lichaam afgevoerd. Alleen de Sculptra / Lanluma deeltjes blijven liggen en gaan vervolgens hun werk doen. Dit resulteert na 4 weken in de start van nieuwe collageenproductie. Uiteindelijk zal ongeveer de helft van het in eerste instantie ingespoten volume weer aangroeien.

Resultaat

Voor een optimaal resultaat zijn 1 tot 3 behandelingen nodig met 1 tot 2 flacons Sculptra / Lanluma per behandeling. De behandelingen worden met een tussenpauze van 8 weken uitgevoerd. De arts zal samen met jou aan de hand van de huidige conditie van de huid en het gewenste effect een optimaal behandeltraject voorstellen. Over het algemeen geldt dat de benodigde hoeveelheid toeneemt met de leeftijd.
Het resultaat van de Sculptra / Lanluma behandeling houdt zo'n 2 jaar aan, daarna heb je minder behandelingen nodig om hetzelfde resultaat te behalen.
Benieuwd wat Sculptra / Lanluma voor jou kan betekenen? Boek online een consultgesprek Sculptra / Lanluma.

Online afspraak maken

Gezicht en lichaam

Sculptra / Lanluma behandelingen kunnen niet alleen een huidverbetering in het gezicht geven. Het is ook mogelijk om de huid van bijvoorbeeld hals, decolleté en armen te verstevigen. Wanneer er sprake is van een dunne huid, wordt de Sculptra / Lanluma verder verdund om zodoende onregelmatige collageen ophopingen te voorkomen.

Veiligheid

Sculptra / Lanluma heeft een FDA goedkeuring en wordt sinds 1999 wereldwijd veelvuldig toegepast.
De behandeling kan hier en daar tijdelijke gevoeligheid, zwelling en blauwe plekjes veroorzaken. Deze verdwijnen vanzelf. Afgeraden wordt om in de week na de behandeling in de zon te liggen. Belangrijk is dat het behandelde gebied de eerste 5 dagen na de behandeling 5x per dag gedurende 5 minuten gemasseerd wordt. Dit om de opbouw van het collageen mooi te verspreiden en te voorkomen dat er collageen bobbeltjes ontstaan. Zeldzame bijwerkingen zijn het ontstaan van nodules, ontstekingen en granulomen. Door zorgvuldig in de juiste huidlaag te injecteren wordt het risico op deze bijwerkingen geminimaliseerd.

 

Tarieven Sculptra & Lanluma

Behandeling Tarief *
1 flacon Sculptra € 650
2 flacons Sculptra € 1.200
1 flacon Lanluma € 750

* Tarieven zijn per behandeling

 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28