Het team van Gooische Rimpels

De ervaren cosmetisch artsen kenmerken zich door hun persoonlijke manier van omgaan
met cliënten, esthetisch inzicht en de verfijnde en gedegen manier waarop de behandelingen
uitgevoerd worden.

Drs. Lidy Knigge van der Vloed

Cosmetisch arts

drs. Lidy Knigge van der Vloed is een erkend cosmetisch arts met KNMG registratie die haar vak met veel passie en toewijding uitoefent met als doel mensen helpen gracieus, fris en stralend ouder te worden.

Meer info »

Jolanda Aret

Praktijkassistente

Jolanda Aret is praktijk assistente en ontvangt de cliënten op haar eigen warme en hartelijke wijze. Ook houdt ze de agenda's bij en zorgt dat alles in de kliniek tot in de puntjes geregeld is.

 

Luciëlle van Os

Schoonheidsspecialiste

Luciëlle van Os is schoonheidsspecialiste en voert voor Gooische Rimpels met veel toewijding de Venus Freeze, Venus Viva, VPL behandelingen en peelings uit. Zij werkt tussendoor als zelfstandig schoonheidsspecialiste (Be Pure by Luciëlle)

 

Demi Vollenbroek

Schoonheidsspecialiste / huidtherapeute

Demi Vollenbroek, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici en lid van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten), weet als geen ander hoe je huid er beter uit kan zien. Demi voert o.a. de volgende behandelingen uit: KTP Laser, de Plasma pen, acné behandelingen en behandelingen tegen overbeharing. Op vrijdag zal zij ook de Venus Freeze en Venus Viva behandelingen doen.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28